top of page

ervaringen

shanna.jpeg

Shanna Maertens, uitgever

Judith is iemand die optimisme uitstraalt en werkelijk een hekel aan taalfouten heeft. Spontaan en vol enthousiasme, met oog voor deadlines en nauwkeurigheid, zorgt ze niet alleen voor het afleveren van foutloze teksten, maar ook voor een heel aangename werksfeer.

brent.jpg

Brent Meynen, productieverantwoordelijke

Judith is een vrolijk en goedlachs persoon, wat de samenwerking steeds enorm leuk maakt. Ze weet over elk onderwerp een gepast artikel te schrijven. Ze gaat altijd op zoek naar een originele invalshoek waardoor je blijft verder lezen. Wanneer je haar een briefing geeft, weet ze deze perfect op te volgen. Je mag er dus zeker van zijn dat het resultaat er mag wezen.

Gwen_Foto_2.jpg

Gwendolyn Wieland, event manager

Intussen heb ik al verschillende keren met Judith samengewerkt en dat is me telkens heel positief bevallen. Niet alleen de samenwerking verloopt vlot en plezant, ook haar schrijfstijl valt tekens in goede aarde. Zowel luchtige als formelere teksten lezen vlot en je blijft altijd geboeid. Judith is zeer flexibel en haalt het onderste uit de kan voor haar klanten. Ik zie zeker nog samenwerkingen met Judith in de toekomst.

nathalie.jpg

Nathalie De Ceukeleer, uitgever

Wanneer Judith zich inzet voor een project is dit steeds vol overgave en met passie voor haar werk. Ze werkt niet alleen zeer professioneel en nauwkeurig, maar is bovendien ook bijzonder aangenaam om mee samen te werken. Een ideale combinatie zeg maar.

kristine_edited.jpg

Kristine Hermans, PR-verantwoordelijke

Fijn samenwerken! Judith wist onze visie mooi te vertalen. Elke feedback werd snel opgevolgd, zodat onze nieuwe website de virtuele wereld kan veroveren. We hadden van in het begin een klik met Judith en het resultaat daarvan mag gezien worden!

fien.jpg

Fien Jorissen, illustrator

Judith schreef een poëtische duiding over een van mijn artistieke plastische werken. De samenwerking verliep heel aangenaam. Met Judith kan je in dialoog gaan, ze communiceert helder en duidelijk en werkt efficiënt. De combinatie tussen Judiths grote betrokkenheid en waardevolle persoonlijke inbreng en kunde, maken haar een grote meerwaarde voor mijn werk. Nauwkeurigheid en stiptheid zijn voor Judith evidenties. Een volgende tekstuele samenwerking doe ik het liefst met haar.

bottom of page